Fondul de Dezvoltare Instituţională (FDI)

Scop:
Susţinerea proiectelor de dezvoltare instituțională de la nivelul universităţilor de stat din România, în vederea creşterii capacităţii instituţionale şi îmbunătăţirii calităţii sistemului naţional de învățământ superior. 
Ministerul Educaţiei Naţionale a lansat competiţia de proiecte finanţate din Fondul de Dezvoltare Instituţională destinat universităţilor de stat – FDI 2018. Competiţia se desfăşoară potrivit prevederilor Metodologiei de alocare şi utilizare a fondului pentru dezvoltare instituţională a universităţilor de stat, aprobată prin Ordinul de Ministru nr. 3094/25.01.2018.

Competiția este coordonată de Consiliul Naţional pentru Finanţarea Învăţământului Superior (CNFIS) care va evalua şi selecta proiectele depuse de universităţi.

Pregătirea şi depunerea proiectelor se realizează în perioada 20 februarie – 12 martie 2018 (în urma solicitărilor primite din partea universităților termenul a fost prelungit până luni 12 martie, ora 16.00). Depunerea proiectelor se realizează exclusiv online, începând cu data de 26 februarie 2018, pe platforma UDiManager- uefiscdi-direct.ro

Pentru mai multe informaţii accesaţi cnfis.ro/competitia-fdi-2018

Contact: cnfis@cnfis.ro
Rezultatele finale ale etapei de evaluare a proiectelor depuse pentru finanţare din FDI 2018, după analiza contestaţiilor formulate de universităţi, pot fi vizualizate pentru fiecare domeniu strategic, accesând documentul “Lista finala a proiectelor pe domenii strategice de finantare“.
Rezultatele etapei de evaluare a proiectelor depuse pentru finanţarea din FDI 2018, validate de MEN, pot fi accesate aici

Eventualele contestații pot fi depuse până pe 17.04.2018, ora 16.00. Acestea vor fi transmise scanat, la adresa de e-mail cnfis@cnfis.ro, semnate de către directorul de proiect și reprezentantul legal.


Știri asociate:
23 Feb 2018
21 Apr 2017

Competiţie pentru proiecte finanţate din Fondul de Dezvoltare Instituţională destinat universităţilor de stat (FDI 2017)

Ministerul Educaţiei Naţionale a lansat competiţia de proiecte finanţate din Fondul de Dezvoltare Instituţion...

https://uefiscdi.ro/fondul-de-dezvoltare-institutionala-fdi
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 2.8506, O: 503]