Acest site este în versiune beta. Versiunea anterioară poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
 

Training EURAXESS pentru membrii reţelei

În perioada 7-9 iunie 2017 s-a desfășurat la Zagreb training-ul pentru Centrele de Servicii EURAXESS care a adus împreună peste 80 de reprezentanți ai universităților, agențiilor de finanțare și institutelor de cercetare din Europa, membri ai rețelei EURAXESS. Scopul evenimentului a fost de a identifica noi modalități prin care Centrele de Servicii și Punctele Locale de Contact EURAXESS să sprijine interacțiunea dintre cercetători, antreprenori, instituții de învățământ și cercetare și mediul de afaceri.
 
Temele abordate în cele trei workshop-uri: Responsible Research and Innovation, Intercultural Communication și Think Local! au urmărit creșterea gradului de conștientizare a importanței colaborării dintre cercetători și instituțiile gazdă dar și importanța consolidării unei rețele la nivel european care să asigure integrarea cercetătorilor.
 
Pe lista participanților s-au regăsit și reprezentanți ai UEFISCDI, în calitate de responsabili cu implementarea conceptului EURAXESS la nivel național. Subiectele abordate au fost în concordanță cu obiectivele rețelei naționale EURAXESS care-și propunere creșterea numărului de Centre de Servicii și Puncte Locale de Contact.  

EURAXESS este o platformă care susține interacțiunea dintre cercetători, antreprenori, universități și mediul de afaceri. Prin informațiile prezentate, EURAXESS sprijină mobilitatea cercetătorilor de pretutindeni și oferă acces la posturile vacante din domeniul cercetării, oportunitățile de finanțare și serviciile personalizate din fiecare țară implicată în rețeaua EURAXESS.

      

Ştiri asemănătoare
 
 
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 2.9506, O: 413]