news big evenimente

Workshop „How to advance science-industry cooperation in NMP” organizat în cadrul proiectului NMP-REG

În data de 27 septembrie 2017 a avut loc workshop-ul „How to advance science-industry cooperation in NMP”. Evenimentul a fost organizat de către UEFISCDI şi Universitatea Politehnica din București în cadrul proiectului NMP-REG - Delivering Nanotechnologies, advanced Materials and Production to REGional manufacturing, finanţat din programul de cooperare interregională Interreg Europe.

Principalele topici abordate:
Evenimentul s-a concentrat pe identificarea de oportunități privind cooperarea dintre știință și industrie în domeniul nanotehnologiilor, materialor avansate și sistemelor de producție în regiunea București-Ilfov, pornid de lecțiile învățate din cooperarea interregională pentru elaborarea unui plan regional de acțiune.

Implicare:
În calitate de partener în proiectul NMP-REG, echipa UEFISCDI a co-organizat și a participat activ la workshop-ul desfășurat la Universitatea Politehnica din București. Concluziile întâlnirii vor fi prezentate partenerilor în cadrul întâlnirilor pentru schimb de bune practici ce vor avea loc în perioada septembrie- decembrie 2017 și la întânirea cu echipa de proiect programată în ianuarie 2018 în Belgia.

Mai multe informaţii găsiţi în pagina web a proiectului: https://www.interregeurope.eu/nmp-reg/.

  Persoane de contact UEFISCDI:
Raluca Săftescu
raluca.saftescu@uefiscdi.ro


Elena Simion
elena.simion@uefiscdi.ro
Mai multe detalii
Ştiri asemănătoare
 
 
Versiunea anterioară a site-ului poate fi accesată la adresa: http://old.uefiscdi.ro
Fiţi informat despre toate domeniile în care UEFISCDI îşi desfăşoară activitatea.
Înregistraţi-vă adresa de email pentru a primi newsletter-ul UEFISCDI
[T: 2.5721, O: 456]